fingeravtrykk dørlåsEasy Access – fremtidens boligsikring!
Easy Access AS er en av Norges ledende leverandører av biometriske og elektroniske låsesystemer, som passer til alle typer dører i bedrifter og private hjem.
se hjemmeside

 

Montering – Easy Access
Telefon: +47 45 49 29 23; E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
se hjemmeside

 

DIGITALE DØRLÅSER – Snart kan du kaste husnøkkelen – tu.no/it
Har du alarm og elektronisk dørlås sender du et signal om at her er det en … Biometri som fingeravtrykk og irisskanning kommer temmelig sikkert som …
se hjemmeside

 

Lås døra med fingeravtrykk | Hjem.no
Lås døra med fingeravtrykk. Nyheter 2009-03-30 Av Reidar Von Hirsch. Om du mister husnøklene ofte, er dette løsningen for deg.
se hjemmeside

 

Dørlås med kode og app | Verisure – Smart alarm
Norges største boligalarmleverandør, Verisure, gir deg innbrudds- og brannalarm med smarte funksjoner tilkoblet alarmstasjon. Hvilken husalarm passer deg?
se hjemmeside

 

SmartProdukter.no : Alt innen overvåkningskamera …
Adellock dørlåser med fingeravtrykk/kodelås er et kvalitets produkt og passer til private og bedrifter som har behov for en lås uten nøkler.
se hjemmeside

 

Fingeravtrykk Dørlås
2 treff på fingeravtrykk dørlås – Norske firmaer med kontaktinformasjon og kart. Siste registrerte endringer på søkeresultatet for fingeravtrykk dørlås er 24 …
se hjemmeside

 

Everlock Elektronisk Dørlås – Globy AS
Everlock Elektronisk Dørlås ; GSM Portstyring + Betaling ; Elektroartikler . Trådløs strømstyring . Heat-Link GSM ; Jablocom GSM Kamera ; CLSF Nordic FC300 ;
se hjemmeside

 

Kodelås kan gi forsikringsrabatt – Dinside
En elektronisk dørlås sikrer kanskje at de ikke kommer seg ut den veien, … Et tenkt scenario er en fingeravtrykklås som lagrer hele fingeravtrykk.
se hjemmeside

 

Adgangskontroll – Servicesentralen Lås og Nøkkel AS
… til en lav kostnad. Samme kort kan også brukes til for eksempel kantinekort, kopieringskort, etc. Vi tilbyr også fingeravtrykk lås, …
se hjemmeside